• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

HAKKIMIZDA

Bireylerin ve kurumların; sokak hayvanlarıyla, sahipli hayvanlarla, doğayla, doğal yaşamla, toplumun farklı kesimlerinden insanlarla empati kurabilme yetisinin geliştirilmesini hak temelli düzlenme gerçekleştirebilmeyi amaçlarken, her alanda tüm canlıların yaşam hakkına saygı temelli yaklaşımların yaygınlaştırılması için, eğitim, savunuculuk, kampanya, lobi, kamuoyu oluşturma, yayın üretme, araştırma ve raporlama çalışmaları yapılmasını hedefliyoruz. Çocukların ve gençlerin hayvan hakları alanına ilgi duymaları için etkinlikler düzenliyoruz.

Ayrıca yola çıkış sebebimiz olan Kınalıada’da yaşayan hayvanların beslenme, barınma, tedavi ve korunma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam hakkı ihlallerinin engellenmesi için çalışmalar yapıyoruz.

BİZE ULAŞIN

Kınalıada Mahallesi Şefik Can Sokak No.6 PK: 34977

Adalar/İstanbul

bilgi@empatidernegi.org

İLETİŞİM KURUN
KAYDOLUN

"Bu websitesi Avrupa Birliği'nin maddi desteği ile yapılmıştır. İçerik tamamıyla Empati Derneği'nin sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği'nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir."

STKsidir-1024x516.png

DERNEK KÜTÜK NUMARASI : 34-228-158