• Beyaz YouTube Simgesi
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
Wed, Jan 20 | Youtube

Empati Sohbetleri: Hayvan Hakları Var Mıdır?

"Hayvan Hakları İnsan Haklarının Neresindedir?" kitabı yazarı Av. Turgut Ağar ile haklar düzleminde empati!
Kayıt Kapalı

Saat ve Yer

Jan 20, 9:00 PM – 10:00 PM GMT+3

Bu Etkinlik Hakkında

"Onun da Hakkı" çalışması kapsamında kurguladığımız, empatinin farklı alanlar ve başlıklardaki etkisini ve uygulamalarını ortaya çıkartmaya çalışacağımız serimizin bu yayınında "Hayvan Hakları İnsan Haklarının Neresindedir?" kitabının yazarı Avukat Turgut Ağar ile "Hayvan Hakları Var Mıdır?" sorusunu konuşacağız.

Yayın linki: https://www.youtube.com/watch?v=qvUOV3ByTpw

“Bu yayın Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile düzenlenmiştir. İçeriğin sorumluluğu tamamıyla Empati Derneği'ne aittir ve AB'nin görüşlerini yansıtmamaktadır.”

Kayıt Kapalı

Bu Etkinliği Paylaş

Kınalıada Mahallesi Şefik Can Sokak No.6 PK: 34977

Adalar/İstanbul

bilgi@empatidernegi.org

İLETİŞİM KURUN
KAYDOLUN

"Bu websitesi Avrupa Birliği'nin maddi desteği ile yapılmıştır. İçerik tamamıyla Empati Derneği'nin sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği'nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir."

STKsidir-1024x516.png

DERNEK KÜTÜK NUMARASI : 34-228-158