Nasıl Desteklerim?

Düzenli Bağışçımız Olabilirsin!

Derneğimizin faaliyetlerine destek olmak için bize FonZip üye, aidat ve bağış yönetim sistemi üzerinden güvenle tek seferlik ya da düzenli bağış yapabilirsin. Desteğin için adalı patilerimiz adına şimdiden çok teşekkür ederiz. Kredi kartı bağışın için kullanmakta olduğumuz Fonzip - İyzico teknik altyapısı TOG, ÇEKÜL, TEV, TEMA ve TEGV gibi sivil toplum kuruluşları tarafından da kullanılmaktadır. O yüzden için rahat olabilir!

Düzenli Bağış Yapmak İçin Tıklayın!      |     Tek Seferlik Bağış Yapmak İçin Tıklayın!

Mama Bağışı Yapabilirsin!

Adamızın patilerine mama yollamak için temizmama.com'u kullanabilirsin. Bizim sıpalar mama konusunda biraz seçiciler, ayrıca derneğimiz temizmama.com'un barınak listesinde yer almaktadır. Siparişini yaparken adres kısmına geldiğinde sol üst köşedeki barınak bağışı kısmına tıkladıktan sonra listeden Empati Derneği'ni seçerek gönderini bize iletebilirsin. Gönderim yaparken Aras Kargo'yu tercih etmeni rica ediyoruz, diğer kargo şirketleri adamıza kargo getirme konusunda zorluk çıkartıyorlar.

Mama Bağışı Yapmak için Tıklayın!

Gönüllü Olabilirsin!

Gönüllü desteği bizim için en kıymetli olan desteklerin başında geliyor. Derneğimizde gönüllü olmak istersen, yetkinliğini kullanabileceğin bir alanda seninle derneğimize dolayısıyla adamızın patilerine fayda sağlayacak çalışmaları yürütmek isteriz. Aşağıdaki formu doldurursan seninle en yakın zamanda iletişime geçeceğimizden şüphen olmasın.

Gönüllü Başvuru Formu için Tıklayın!

Havale - EFT Yapabilirsin!

Banka Bilgileri
Türkiye İş Bankası