Patilerimize Destek Olmanın 5 Kolay Yolu

Türkiye’de sivil toplum kuruluşlarına güven problemi olduğunu biliyoruz. Bizim kuyruklu dernek kuruluşundan bu yana, bu güven sorununa bir nebze olsun çözüm olması için şeffaflık politikası izlemektedir. Tüm gelirlerimiz ve harcamalarımıza buradan göz atabilirsiniz. 3 ayda bir güncelleme sözümüz var, hatta anlık olarak güncel tutabilmek için de altyapımızı hazırlıyoruz!

Aramızda hala ikna olmayanlar veya kendi bağışının sadece mama alımında kullanılmasını isteyenler olabilir. O yüzden doğrudan mama bağışı seçeneğimiz mevcut: 1. maddedeki adımları takip etmeniz yeterli. Aramızda ikna olanlar ve/veya bağışının sadece mama değil, sağlık ve diğer harcamalarda da kullanılmasını isteyenler 2. maddeye geçiş yapabilirler:

1) Doğrudan mama bağışı yapabilirsin

Adamızın patileri biraz seçici, o yüzden onların sağlıkları için en doğru, kıtırdatırken en keyif aldıkları, fiyat olarak en ulaşılabilir mamayı sunmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar bizim deneyimlediğimiz, bize en kolay ulaştırılan, barınak sistemine dahil olduğumuz temizmama.com (Kesinlikle reklam amaçlı değildir)

1. temizmama.com’a gidiyorsun,
  2. Kedi maması yollamak istiyorsan Micho Adult Cat (79,5TL) seçiyorsun,
  3. Köpek maması yollamak istersen Kucho Adult Dog (65TL) seçiyorsun,
  4. Yollamak istediğin miktarı belirliyorsun ve sepete ekliyorsun,
  5. Üye değilsen üye olup, üyeysen üye girişi yapıp devam ediyorsun,
  6. Alışverişi tamamla butonuna tıkladıktan sonra sol üst köşede mavi bir ‘’Barınaklara bağış yapmak istiyorum’’ butonu göreceksin, ona tıklıyorsun,
  7. Çıkan listeden Empati Derneği’ni seçerek adres girmeye gerek kalmadan mamaları bize yönlendirebilirsin
  8. Son olarak tek ricamız kargo seçeneklerinden Aras Kargo’yu seçmen. Diğer kargolar adamıza transferlerde sorun çıkartabiliyor.

2) Kredi kartınla online bağış yapabilirsin

‘’Bu süreç bana uzun geldi, daha hızlı bir destek yolu yok mu yav?’’ dediğini duyar gibiyiz. Hız ve kolaylığı tercih edenler için Fonzip’in desteği ile online bağış sistemimizi kurduk. Aşağıdaki linkten banka kartını veya kredi kartını kullanarak güvenli ve hızlı bir şekilde desteğini yollayabilirsin.

Bağış sistemimize buradan ulaşabilirsin

3) Düzenli bağışçımız olabilirsin

Aramızda “Ben sizi ve çalışmalarınızı çok sevdim, sürekli ve düzenli destek vermek istiyorum ama!” diyenler ve üzülenler de vardır belki. Üzülme böyle bir imkanımız da var! Fonzip online bağış sistemimiz üzerinden bu işlemleri de yapabiliyoruz.

Düzenli bağış sistemimize buradan ulaşabilirsin

4) Banka hesabımıza havale yapabilirsin

Ben kredi kartı kullanmıyorum” veya “internet üzerinden işlem yapmak istemiyorum” diyenler için banka hesap bilgilerimizi aşağıya bırakıyoruz.

Banka Bilgileri
Türkiye İş Bankası
Empati Derneği
Türk Lirası : TR190006400000111871523487