Beslebeni – Uzaktan Sokak Hayvanı Sahiplenme

Beslebeni, Sivil Düşün AB Programı Aktivist Desteği tarafından 2016 - Şubat ayında desteklenen Kitlesel Mamalama ve Modüler Barınak Sistemi projesi kapsamında hayata geçirilmiştir. Proje, Kınalıada'da yaz-kış arasındaki nüfus farkları sebebiyle, kış aylarında yaşam koşulları kötüleşen sokak hayvanlarının hayatına destek olmayı ve bu websitesi aracılığıyla uzaktan sahiplenme konseptiyle beraber hem desteği çoğaltmayı hem de ülkenin farklı yerlerinde aynı problemin yaşandığı yerlere desteği ulaştırabilmeyi amaçlamaktadır. Bu Empati Derneği girişimidir.

Kişi veya kurum uzaktan sahiplenmeye karar vererek seçeceği sokak hayvanının ihtiyaçlarının, belirleyeceği süre boyunca temin edilmesini sağlamak için Empati Derneği destek sayfasına yönlendirilir. Seçilen sokak hayvanı temsilidir. Tüm patiler bu destekten nasiplenir. Destek ne kadar çok çoğaltılırsa, o kadar çok sokak hayvanımıza düzenli mama temin edilebilir.